Tänkvärt inför den Nya Tiden

 

 

 

Jag litar fullkomligt på min intuition (även om jag inte alltid lyder dess råd i alla lägen), och därför skriver jag det som kommer till mig, ofta handlar det om saker vi människor bör fundera över och saker vi behöver anamma för att bättre klara av den större förändring som den Nya Tiden faktiskt för med sig. Och ofta upprepar jag något, fast det kanske kommer i en lite annorlunda formulering. Det är inte nödvändigt att tro på allt det jag skriver, dock är det ofta så att det skall skrivas och läsas för att sätta frön för nya tankar och därigenom också för nya upplevelser.

 

Den senaste texten ligger sist på sidan.

 

 

Saker och ting rör på sig!

 

Människor vi möter för första gången i denna tid ser så bekanta ut, varför är det så?

 

Dels så är det människor vars själar vi gjorde upp kontrakt med, det sista vi gjorde innan vi kom ner hit, dels är det själar som tillhör samma själskluster som oss själva och vi dras faktiskt till varandra, dels är det själar vi mött i tidigare liv.

 

Och just nu börjar en del av oss så smått få tillgång till minnen från tidigare liv. Små bitar kommer smygande, som ett minne av ett annat språk, en annan omgivning, andra upplevelser och känslor. Det är ingenting konstigt, egentligen. Men kan verka förbryllande i stunden ;)

 

Det är också vanligt att vi nu träffar människor som väldigt mycket liknar oss själva, både utseendemässigt och på andra sätt. Detta är sannolikt människor vars själar vi har nära kontakt med i andra Världar, på ett eller annat sätt :)

 

Allt underligt som händer nu, är faktiskt helt normalt med tanke på den Andliga Evolution vi är mitt uppe i. Vi är ju på väg att ta examen och gå vidare, nu när vi har all kunskap, alla upplevelser, alla sinnesintryck och allt annat vi som människor samlat på oss under våra liv här på Jorden.

 

 

 

Vad ska vi ta oss till?

 

Vi kan vara stingsliga, lättstötta och vi kan tycka att vi drabbats av minnesförlust. Mycket kan kännas hopplöst, vi kan till och med vara djupt deprimerade.

 

Vi kan ha oförklarlig värk i olika delar av kroppen, helt plötsligt känna oss dragna till en helt annan kost, vi kanske inte känner hunger alls, eller vi kanske till och med har svårt för att känna oss mätta.

 

Vi kan ha svårt att hålla i pengarna och ännu svårare att faktiskt få pengarna att strömma till oss.

 

Det som kan kännas som en trygghet är att vi inte verkar vara ensamma om våra problem.

 

Varför är det så för många av oss just nu?

 

Allt vi gått igenom det senaste året kan härledas till den förändring vi är i nu. Det har inte så mycket varit för att vi ska lära oss något, det har mer varit frågan om att våra fysiska Jag legat under en sådan förändring att vi helt enkelt i förvirring skapat annorlunda. För vi skapar ju hela tiden våra egna liv. En förvirrad människa, brukar vi säga, ”är inte i sina sinnens fulla bruk”. Saker och ting blir helt enkelt lite galna.

 

Så, vad gör vi för att komma ur ”problemen”?

 

Ja, faktum är att ”problemen” kan ta tid på sig att försvinna just för att vi går närmare den slutgiltiga förändringen. Vad vi kan och bör göra för att klara av att leva med problemen är att acceptera dem. Genom att veta av problemen och varför de finns kan vi lättare acceptera dem, och accepterar vi problemen så påverkar de oss inte lika dramatiskt.

 

Att helt resolut tänka; ”ok, jag kommer att få leva med detta ett bra tag framöver. Hur ska jag nu bäst ta vara på min tid?” Då ändrar vi vårt skapande igen, det blir som att vi vänder blad och börjar på nytt. Och vi lever jämte problemen istället för att vi låter dem ta över helt och hållet, som brukar ske när vi fokuserar på problemen.

 

Eftersom saker och ting är lite upp och ner och galna så tycker jag vi kan ta lite galna beslut nu också. Låt oss säga att; om vi snubblar och stöter till tån så mycket att det gör ont, så skrattar vi åt det som om det var ett roligt skämt. Det är väl ett galet beslut om något. Vad tror ni händer då?

 

Det är faktiskt så att vi hjälper till mycket genom att se positivt på allting, även om det kan tyckas grymt ibland. Allting har en mening, vad meningen är får vi oftast veta långt senare eller åtminstone efteråt. Vissa saker ska vi genomlida, ja, medan andra faktiskt är helt onödiga att gå igenom. Många utav de onödiga vägarna kan vi undgå eller förkorta om vi genom acceptans ser positivt på saker och ting.

 

Hur ser vi positivt på grymma saker?

 

Det enklaste sättet är att acceptera att det finns och sedan släppa det. Alltså; lägg inte fokus på problemen. Lägg fokus på något annat som vi tycker är bra!

 

 

Förändringarna ligger i luften!

 

Och nu märker fler av den på ett mer påtagligt sätt, det blir svårt att tvivla, för det börjar synas!

 

Ta bara det faktum att vi helt plötsligt blir solbruna av att bara vara i Solen ett par timmar. Och att växter som skall börja blomma i juli, helt plötsligt redan andra veckan in i juni har blommat över! För att inte tala om all syncronicitet vi upplever överallt runt om oss.

 

Om någon försöker hålla tillbaka och dölja skiftet, så står de inför en stor besvikelse!

 

För nu nås hela Jordens befolkning av medvetenheten, den medvetenheten som varit få förunnad, den medvetenheten vi som människor skurits av ifrån för mycket länge sedan, den medvetenheten som myndigheter styrda av makt och pengar lyckats hålla nere med sin manipulation som kallas Infrastruktur.

 

Medvetenheten breder nu ut sig och omfamnar människor där de ligger, sitter, står, färdas och där de är fångade i en dröm. Medvetenheten om att allt som de trott varit dess verklighet, med ständigt arbete för att nära de högsta, bara är en dröm. En dröm som bara finns om de låter den finnas.

 

Jag har sagt det förr, vi har alltid kommit hit för att uppleva oss själva på olika sätt. Ena gången kanske vi upplevde ett liv med stor lycka och framgång, medan vi i nästa liv kanske upplevde ohälsa och fattigdom. Vad som är viktigt för vår själ är att uppleva allt vi har möjlighet att uppleva. Därför har vi kommit hit så många gånger!

 

Och det är viktigt för oss som människor att veta att även om vi, bland våra parallella liv, kan ha ett liv som Ängel i en annan dimension så kan vi samtidigt ha ett liv som mördare här nere på Jorden. Vi har vid det här laget sannolikt haft alla tänkbara liv och upplevelser, även på platser utanför Jorden!

 

Med förändringarna kommer medvetenheten. Förändringarna styrs av energier runt och inom Jorden, och även inom oss. För allt som händer på och inom Jorden, händer också i oss. Och medvetenheten är också energier, vad som händer är ju att vi uppgraderas och genom en uppgradering så öppnas redan existerande kanaler upp så att vi kan motta dessa energier som medvetenheten består av.

 

Allt detta sker automatiskt, skulle man kunna säga, i och med Moder Jords uppgradering. Dock sker det olika snabbt och olika smidigt för olika personer. Och alla känner ju av dessa förändringar på olika sätt. En del går till och med igenom det utan vare sig känsla eller tanke.

 

Det finns vägar att gå för att snabba på förändringarna, både för den egna kroppen och för Moder Jord. Och kom ihåg att allt du gör för Moder Jord gör du för din kropp. Som sagt, det som sker i Moder Jord, sker även i oss!

 

På min hemsida finner du information om vad du kan göra. Jag erbjuder flera vägar. Framförallt kan det vara lugnande och avslappnande med en Healing-session i denna Förändringarnas Tid.

 

 

Tiden springer iväg!

 

 

Ja, tiden går verkligen fort nu. Det är knappt vi hinner berätta om gårdagen på dagens lunchrast.

 

Visst tycker vi allihop att det är underligt hur det redan kan vara den 7 juli 2011?! Om vi dock tittar tillbaka lite i tiden har vi blivit förvarnade om nutidens språngmarsch. Mayafolket talade om för oss hur ”tiden” skulle komma att se ut just nu och vad som skulle ske på vägen hit. De siade inte, de visste.

 

Maya var inte de första som visste, dock. Vi kan utläsa ur texter i den Första Moseboken om Skapelsens 7 dagar och 6 nätter, som alltså även beskrivs av Mayafolkets kalender. Kulturer i Mesopotamien, såsom Sumer och Akkader skrev för över 5000 år sedan på lertavlor att Skapelsens nivåer bestod av 7 dagar och 6 nätter.

 

Och var och en av dessa 7 dagar är upplysning eller en höjning i medvetande, medan varje av de 6 nätterna är en period av tillämpning av denna höjda medvetenhet. Det är ju så vi också måste göra i våra liv, först lära oss något och sedan praktisera det.

 

Så, tillbaka till vad Mayafolket visste.

 

Enligt Mayas kalender startade Skapelsen för 16,4 miljarder år sedan och de kallar den första cykeln för den Cellulära Undervärlden där en ”dag” och en ”natt” varade i 1,26 miljarder år vardera. Den Cellulära Undervärldens 7: e dag var alltså 1,26 miljarder år sedan och vad hände för 1,26 miljarder år sedan? Den första levande cellen på denna Jord! Under denna period utvecklades våra fysiska lagar, som vi fortfarande använder oss av idag. Vi är alltså fortfarande inne i den 7 dagen av den Cellulära Undervärlden som ju är 1,26 miljarder år lång.

 

Nästa cykel var Däggdjursundervärlden som startade 820 miljoner år sedan och där en dag resp. en natt varade i 63,4 miljoner år vardera. Och vad hände när denna periods 7:e dag började? Den första levande födelsen på denna Jord! Under denna period utvecklades stimulans och respons, såsom att en gnu reagerar och hela hjorden springer iväg. Detta kan också fortfarande kännas igen nu; att alla måste följa samma linje och gå med strömmen.

 

Den tredje cykeln kallas Familjeundervärlden, och den startade för 41 miljoner år sedan, varje dag och varje natt var då 3,2 miljoner år lång. I början av denna cykel började aporna att dyka upp. Här byggdes konceptet av familj och de fick större valfrihet, här individualiserades de och fick en chans att gå sin egen väg.

 

För 2 miljoner år sedan startades cykeln som kallas Stamundervärlden och i början av cykeln föddes den första svanslösa apan. Varje dag resp. natt var här 160000 år lång och den 7:e dagen i denna cykel började alltså för 160000 år sedan, det var ju faktiskt då Homo Sapiens dök upp här. Under denna cykel utvecklas förmågan att se likheter och olikheter, vi började använda hjärnan på ett nytt sätt för att överleva.

 

Nästa cykel, den Kulturella Undervärlden, startade för 102000 år sedan och under den utvecklades vi med att finna anledningar till händelser runt omkring oss. De 7 dagarna och de 6 nätterna under denna cykel var nästan 8000 år långa. Och för 8000 år sedan utvecklade vi jordbruket.

 

Nästa cykel, den Nationella Undervärlden, startade 3115 f kr, alltså för 5126 år sedan. Det sägs, enligt Maya, vara 5126 år sedan vi lärde oss att skriva. Det var också då Kung Menes skapade ett nytt Kungadöme av övre och undre Egypten, genom ett äktenskap. Det var också, enligt den Hebreiska Bibeln, år 3115 f kr som Adam och Eva blev utsparkade ur Edens lustgård (Kulturella Undervärlden) och in till medvetandet av rätt och fel (den Nationella Undervärlden). Hela cykelns medvetenhet handlade alltså om lagar. Dagarna och nätterna är i denna cykel 397 år långa.

 

Den nästkommande cykeln, den Planetära Undervärlden, startade 1755 e kr. År 1755, för 256 år sedan, startade också den industriella revolutionen i Europa. De 7 dagarna och de 6 nätterna är här 19,7 år långa. Denna cykel handlar om Makt. Vi börjar alltså utveckla maskiner som ska ersätta arbetande människor och djur. Denna cykels 7:e dag började 1992, Internets intågande i våra liv!

 

Cykeln efter det är den Galaktiska undervärlden, som startade den 5 januari 1999, för 12 år sedan. Och allt sedan dess har vi ju funnit ut mycket mera om vår Galax, eller hur? Vi finner andra planeter kring andra stjärnor. Var dag och var natt är här 360 dagar lång. Denna cykel handlar om etik. Faktum är att den 5 januari 1999 var första gången vi hörde talas om Y2K-problemet med datorer.

 

Den Universella Undervärlden, som vi är i just nu, startade den 10 februari (eller 9 mars om vi frågar Calleman) i år, 2011. Cykeln är 260 dagar lång och varje dag och natt är endast 20 dagar lång (eller 17 dagar om vi frågar Calleman). Det skulle betyda att Mayakalendern slutar den 28 oktober i år. Här handlar det om medvetet samskapande av våra upplevelser.

 

Vad vill jag egentligen komma fram till med det här?

 

Jo, att det egentligen inte alls är Tiden som går snabbare. Utan det är Skapelsen som ökar takten! Det är med andra ord hela tiden fler och fler händelser på kortare och kortare tid. Snabbt tänkt kommer vi ju då fram till att det som tog 256 år att utveckla under den Planetära Undervärldens cykel tar nu endast 360 dagar. Och så många händelser som fick plats på 19,7 år då, får nu plats på 20 dagar!

 

Börjar du förstå nu?

 

Det har alltså inte med ”klockan” att göra! Det är vår Evolution. Jag brukar ju prata om vår Andliga Evolution, att den också är oundvikbar. Vi behöver förstå detta, för att må bra. Vi mår dåligt av det för att vi följer det mekaniserade verktyget, klockan, snarare än att vi följer det kosmiska flödet!

 

Eftersom vi är mitt inne i den sista undervärlden så ska jag här ge er datumen för denna cykels 7 dagar och 6 nätter. Jag kommer här skriva datumen så som Calleman ser dem (han har korrigerat tidigare datum). Kolla bakåt i din kalender och se framåt. Under dagarna skall vi alltså ta emot och lära oss, under nätterna skall vi praktisera och sätta i verket det vi lärt oss.

 

Dag 1. 9 mars-26 mars

Natt 1. 27 mars-13 april

Dag 2. 14 april-1 maj

Natt 2. 2 maj-19 maj

Dag 3. 20 maj-6 juni

Natt 3. 7 juni-24 juni

Dag 4. 25 juni-12 juli

Natt 4. 13 juli-30 juli

Dag 5. 31 juli-17augusti

Natt 5. 18 augusti-4 september

Dag 6. 5 september-22 september

Natt 6. 23 september-10 oktober

Dag 7. 11 oktober-28 oktober

 

För varje början av en ny dag eller natt, av dessa 7 dagar och 6 nätter, sker alltså någonting dramatiskt med oss. Den 5:e dagens början är alltid den största medvetandeförändringen under en cykel. Och vi kan själva hålla koll på förändringarna kontra ”dagarnas” och ”nätternas” början :)

 

 

Jag vill ha Förändring i mitt liv!

 

Varför är det så att vi så ofta hamnar i den där svackan, som är så svår att ta sig ur, och varför är det svårt att ta sig ur? Varför har vi inte det där livet vi vill ha?

 

Jo, för att vi fortsätter att göra som vi alltid har gjort, allting kommer då att vara som det alltid har varit!

 

Du kan inte förvänta dig att saker och ting ska bli annorlunda så länge du fortsätter i exakt samma spår hela tiden, du bygger ju din framtid med varje steg du tar. Så, för att åstadkomma en förändring behöver du göra en helomvändning i ditt sätt att leva ditt liv! Det har ingen betydelse vad det är du vill förändra, tro mig, allt går att ändra och det är bara du själv som kan fixa detta!

 

Ta exemplet med ett långvarigt sjukdomstillstånd; vi säger att du tycker att du mått dåligt av detta i över 10 år. Börja med att titta på hur det hela började; när hände det? Hur levde du då? Hur såg dina relationer med andra människor ut då? Hade det hänt något särskilt i ditt liv just då?

 

Se sedan på hur har det varit i ditt liv sedan den dagen? Har du ojat och jämrat dig för hur du mår? Har du identifierat dig själv med sjukdomstillståndet, så pass att du säger att du är sjuk? Har du ofta pratat om sjukdomstillståndet? Har du till och med blivit sjukpensionerad p.g.a. hur din kropp mår?

 

För att komma ur den här, totalt livsförlamande, situationen måste du först och främst vilja komma ur den. – ”det är väl klart att jag vill det”, kanske du säger nu. Bra! Det är dock inte alltid så för alla, om du nu har varit sjukpensionerad i över 10 år kanske du vant dig vid att vara hemmavid och kanske till och med skaffat dig en trivsam hobby som du alls inte tänkt sluta med. Kanske du utvecklat en rädsla för att gå tillbaka till ett eventuellt arbete. Orsakerna kan vara många, till varför du inte vill bli frisk, utan att du är medveten om detta.

 

Om du nu vill komma på fötter igen, så tar vi tag i nästa hinder. Och nästa hinder är det som startade det hela. När du tittat bakåt och verkligen sett mönstret och vad som utlöste allting, så kommer dina cellminnen att så sakteliga förstå att sjukdomstillståndet hör till något avlägset som inte passar in i nuet.

 

Och för att hjälpa cellminnena på traven behöver du nu förändra dina tankegångar om sjukdomstillståndet. Du behöver förstå att det är ett tillstånd som kommer av att du bär på ett beteendemönster. Det är helt och hållet någonting som du upplever, och som absolut inte är du själv. Kroppens sätt att berätta för dig att du behöver förändra ditt beteende och leverne, sker genom dina fysiska upplevelser i kroppen, såsom sjukdomstillståndet.

 

När du vet detta, när du vet vad det var som startade det hela och när du dessutom vill bli frisk, ja då har du kommit långt!

 

Nu behöver du se på hur du under de här åren handskats med ditt sjukdomstillstånd och hur du hållit det kvar, kanske till och med förstärkt det. – ”har jag hållit kvar tillståndet?” Ja, jag menar det. För varje gång du berättat om tillståndet, klagat över det och helt enkelt identifierat dig med det, så har du förstärkt det. Du identifierar dig med sjukdomstillståndet genom att säga att du är sjuk och du har det här och det där problemet.

 

Och när du tittat på och förstått ditt beteende så ger du ytterligare signaler till alla dina celler, du har nu blivit mycket medveten. Du har förstått vilket beteendemönster som satt dig där du sitter idag!

 

Det som är kvar nu är att se på motsatsen. Eftersom du vill ha en förändring, så är det en förändring i ditt sätt och leverne som behöver ske. Du behöver helt enkelt säga och göra saker helt annorlunda mot tidigare.

 

Det bästa med att leva är att du kan uppleva så mycket olika saker, det du gör ena dagen kan du göra annorlunda andra dagen, och ytterligare annorlunda nästa dag. Vad är det värsta som kan hända? Vi är ju här för att uppleva!

 

För vad är väl blott en dag i hela ditt liv?

 

 

Du är alltid viktigast!

 

Vad någon än gör, kom ihåg att Du är viktigast, och vad någon än säger, kom ihåg att Du är viktigast! Och vad du är gör, vad du än tänker, och vad du än säger, kom ihåg att detta gäller varje människa!

 

Vi tycks ha svårt att erkänna det här för oss själva. Vi är viktigast! Det betyder ju att vi Alla är precis lika viktiga, känn på den en stund. Och om det skulle vara så att du får en ”aha-upplevelse”, så har du ändå bara kommit halvvägs. Vi är helt enkelt för tröga för att ta in det här, och leva med känslan av en förståelse av det.

 

Om Alla är viktigast, så är ju den som står jämte oss lika viktig som vi är. Varför kan vi inte förstå det?

 

Alla har vi en enskild väg att vandra genom detta liv, precis som vi haft genom alla andra liv vi någonsin levt. Vad som tycks problematiskt, dock, är att komma underfund med vad vi egentligen gör här. Och visst ska vi alltid ta reda på vår livsuppgift, men vi fokuserar alldeles för mycket på människorna runt omkring oss. Så pass mycket att vi ofta spårar ur vår tänkta kurs, och vips så stack vi iväg på ett sidospår.

 

Så här ser det ut för merparten människor idag. De har glömt vad som är viktigt, de har glömt sig själva. Skulle vi fråga en människa på gatan vem som är viktigast för den personen, så skulle den människan svara ”mina barn”, eller ”min fru”, eller något liknande. Människan ser till en annan människa före den ser till sig själv.

 

Är det fel?

 

Ja, fel i den bemärkelsen att vi kom hit för att finna vårt eget syfte och det är svårt att fullfölja det syftet när vi hela tiden har fokus någonstans utanför oss själva. Och vad värre är, vi kräver att andra människor skall se till oss före sig själva.

 

Vi är alla på väg mot samma mål, dock på helt och hållet enskilda vägar. Och visst är det så att ens egen väg ibland ”skall” vara lite trög med upp- och nedgångar. Nu har vi dock uppnått en Tid som är kritisk för hur vi ser oss själva, det är Tid att ta upp spåren vi själva lade ut för att finna vår egen väg.

 

Många är de, profetiorna om Jordens vara eller icke vara, om människans fortlevande eller undergång, och om Universums oändligt expanderande eller hopdragande till ett svart hål. Och, som jag alltid sagt, är detta en fråga för en själv, ”vad är sant?”. Det är upp till varje människa, vad som komma skall. För det vi lägger fokus på, det blir! Känns det rätt? Gå på det då! Känns det fel? Ignorera det då!

 

Om tillräckligt många i den stora massan känner att det är positivt, vad tror ni utgången blir?

 

Så här är det också med Tiden. Vad betyder Tiden för oss? Är den viktig? Påverkar den oss? Vad kan vi göra med den? Jag vill säga att Tiden är vad vi gör den till. Alltså påverkar den oss, och den är tokviktig för oss. Varför? För att det är vad vi gör den till!

 

Idag talar många av Jordens folk om en övergång i Tid, en övergång som har ett speciellt datum, kan vi kalla det. De talar om 2012. Och vad säger de angående 2012? Att vi skall gå över till en Ny Tid och att vi då också övergår till ett högre medvetande. De är väldigt fokuserade på att detta sker 2012.

 

Vad är det som säger att vi måste vänta till dess för att få ett högre medvetande, och varför måste vi vänta till 2012 för att äntligen få leva i det Paradis vi länge trånat efter?

 

Egentligen ingenting. Om vi tittar tillbaka på den stora massan, så slår det oss att ”just det, den hundrade apan, ja”. Precis, ju fler som går åt ett håll, desto fler följer efter. Den stora uppgiften består i att få så många som möjligt att följa spåret. Nu kommer vi tillbaka till ursprungsfrågan.

 

Vem är viktigast?

 

Du!

 

Om du skulle vilja ge dig själv det allra bästa någonsin, när skulle du vilja ge detta till dig själv?

 

Nu!

 

Och lyckas vi uppmuntra flera människor att se till sig själva och sitt eget växande först, så är vi på mycket god väg till en medvetandehöjning och nystart redan imorgon!

 

 

Vad sker egentligen den 21 december 2012?

 

Vintersolståndet!

 

Beräknad tid för Vintersolståndet år 2012 är just den 21 december. Vintersolståndet är då Solen står lägst på himlen över vår norra del av Jordklotet. Inget konstigt med det, egentligen, då Vintersolståndet infaller kring den 21 december varje år.

 

Vad som skiljer 2012 från något annat år någonsin, dock, är att det denna gång sker kl.11:11. En universellt viktig sifferkombination. Vår Sols magnetfält genomgår ett polskifte en gång varje 11,11 år. Och massan som är positionerad i mitten av vår Galax, spinner 1 gång på 11 minuter!

 

Vid soluppgången den 21 december 2012, och för första gången på 26000 år, går Solen upp med skärningspunkten mellan Vintergatan och ekliptikans plan. Detta kosmiska kors anses vara en inkarnation av det Heliga Trädet, Livets Träd, ett träd känt i alla andliga traditioner i Världen.

 

Den intressanta nya aspekten med Vintersolståndet 2012 är att Solen ser ut att svagt vidröra en del av ”The Dark Rift” den mörka revan som slingrar sig längs den galaktiska ekvatorn i Vintergatan. Detta är ett område av natthimlen som är viktig för Mayas kosmologi främst med avseende på Andlig Pånyttfödelse.

 

Var kommer då Mayakalendern in i det här?

 

Jo, en av Mayas 17 kalendrar påstods sluta den 21 december 2012. Detta, har det visat sig, stämmer inte med nyare uträkningar. Allt sedan påven Gregorius 1582 justerade tideräkningen och införde skottdagen (29 feb) i den Gregorianska kalendern, har slutdatumet för Mayakalendern skjutits fram. En framskjutning på hela 13 månader och 3 veckor, sammanlagt! Tar vi bort skottdagen så får vi fram ett annat datum, 28 oktober 2011!

 

Detta sätter saker i ett helt annat perspektiv, eller hur?

 

Om nu Mayakalenderns sista dag är den 28 oktober 2011, vad blir av den 29 oktober 2011, då?

 

Denna ”långa” Mayakalender är rund i formen och består av tre ”kugghjul”. Den börjar med 0.0.0.0.1 Baktun och när alla kuggar i hjulen gått hela vägen runt till 13.0.0.0.0 Baktun har det i vår tideräkning gått 5125 år. När denna cykel av 5125 år är över, så börjar en ny cykel av 5125 år. Således fortsätter hjulen att snurra.

 

Med varje sådan cykel sker ändå någonting. Vi höjer faktiskt vår medvetandenivå. Så, den 29 oktober kommer med någonting nytt. Vi kommer kanske att se något annorlunda på saker och ting. Kanske blir vi mer observanta på hur vi lever och vad vi mår bäst av att göra. Kanske tar vi sundare beslut.

 

Så, det betyder inte att Jorden går under när Mayakalendern tar slut, då?

 

Nej!

 

Och hur är det med det beryktade Polskiftet, då, som skulle slå ut Jordens Magnetfält så att vi går under?

 

Först måste vi veta vad ett Polskifte respektive Magnetfält är, och hur det opererar. Så vi tittar först på hur Jorden är uppbyggd. Jordens innersta kärna, vilken är 70 % av Månen i storlek och lika varm som Solen, består mestadels av järn. Denna inre kärna är roten till vår planets magnetfält, och har en egen rotationstakt. Magnetfältet skapas av konvektionen av smält järn i den flytande yttre kärnan.

 

Utanför den yttre kärnan finns manteln, och ytterst har vi skorpan (Jordytan). Och om vi ska förstå hur tunn skorpan är i relation till manteln, så kan vi tänka oss ett äpple med dess skal. Skorpan är tektoniska plattor som liksom flyter på manteln. Manteln har ett slags ”flöde” som gör att skorpan kan flyta på den. Och mestadels rör sig dessa plattor smidigt, ibland fastnar de dock, vilket gör att tryck kan uppstå och det resulterar i en jordbävning.

 

Och nu är det så att Jordens skorpa har en skaplig balans i sin viktfördelning av massa i skorpan, som gör att den roterar som den nu gör. Jordens rotation har en cykel på ca 26000 år och gör att vår bild av konstellationerna på himlen ändras med en 360 graders cirkelrörelse under denna tid.

 

Skulle det uppstå obalans så skulle Jorden ändra sin rotation, så pass mycket att den extra vikten flyttas till närheten av ekvatorn, och därmed åter komma i balans. Vad som skulle krävas för en sådan obalans, är antingen att kontinenter driver iväg bort ifrån ekvatorn, en väldig uppbyggnad av massa vid polerna, att en enorm vulkan reser sig långt från ekvatorn, att Jorden träffas av en asteroid eller att en planet eller liknande utifrån kommer in i vårt Solsystem.

 

Ett Polskifte innebär att Nordpolen och Sydpolen byter plats, men detta är en process som tar 5000 år på sig att slutföras. Alltså kan de förflyttas från pyttelite till flera grader på ett år inom denna tid. Och dess ojämna mellanrum på i genomsnitt 300 tusen år visar oss att vi har gått 480 tusen år över tiden, eftersom det var 780 tusen år sedan det senaste Polskiftet.

 

Vad som händer med Magnetfältet under dessa 5000 år som det tar för ett Polskifte att slutföras, är att de magnetiska kraftlinjerna nära jordytan vrids och blir tilltrasslade. Men det är fortfarande ett planetariskt magnetfält som skyddar oss från negativ rymdstrålning och solstormar, magnetfältet försvinner inte, det blir bara mer komplicerat.

 

Vid ett Polskifte skulle polerna fortfarande peka i samma riktning, men kontinenterna skulle alltså flyttas helt och hållet på grund av den rörliga skorpan ovanpå manteln. Och detta skulle givetvis resultera i katastrofer av olika slag. Förra gången detta inträffade skulle mycket väl kunna ha varit när kontinenterna bildade en massa på ena sidan Jorden.

 

Allt och alla på Jorden skulle påverkas av ett Polskifte, såväl människor och djur som telekommunikation och elektricitet, men ingen vet när det är dags nästa gång. Och det finns ingenting som tyder på att ett Polskifte skulle ske just år 2012.

 

Skulle en planet närma sig Jorden så skulle det påverka och förändra gravitationen som håller vårt Solsystem i det skick det är idag, och detta skulle orsaka ett Polskifte. Och samma sak om en asteroid skulle träffa Jorden. Den enda gången vi hittills varit nära att träffas av en asteroid, i en kritisk storlek, var den 29 januari 2008. Då kom TU24, i sin omloppsbana, ca 554 tusen kilometer ”nära” Jorden.

 

På Jorden har vi många astronomer (däribland NASAoch andra mer och mindre kända astronomer) som håller utkik på vad som sker runt omkring oss i Universum, och som lätt kan beräkna en tidpunkt för nedslag. Och jag är säker på att om det förelåg en risk att ett föremål, som skulle få Jorden ur balans, var på väg mot Jorden, så skulle de sett detta för länge sedan.

 

Astronomerna är också väl medvetna om de kosmiska perfekta grupperingarna, såsom en konjunktion mellan Jorden, Solen och den Galaktiska Ekvatorn, på himlavalvet som bara inträffar vart 26 tusende år, enligt de gamla astronomiska kalendrarna, och som visar sig den på Vintersolståndet den 21 december 2012.

 

Så, istället för att koncentrera dig på 21 december 2012, fokusera med nyfikenhet och glädje på 28 oktober 2011 :)

 

 

Tiden Emellan

 

Vi vet det, och vi kan känna det. Vi längtar efter det, och vi drömmer om det. Vi pratar om det, och vi planerar för det.

 

Vad?

 

Målet! Målet att ha allt vi önskar, att vara helt frisk, att veta allt vi önskar veta, att kunna göra allt vi önskar göra, att kunna se allt vi önskar se. Att vara vid ett mycket högre medvetande. Vi väntar och väntar, och under tiden vi väntar gör vi inte mycket av det vi egentligen vill. Vi bara tycker att vi får vänta för länge…

 

Ok, hur kortar vi ned Tiden Emellan oss och målet då?

 

Hm… ni kommer ihåg den där frasen ”lev dagen som om den vore din sista”… den är inte så tokig, faktiskt. Om du skulle få reda på att du har 1 dag kvar att leva, hur skulle du vilja spendera den då? Vilka drömmar skulle du vilja uppfylla under denna dag? Visst skulle vi klart välja att få uppleva något fantastiskt denna sista dag i livet?

 

Och om du hade 2 dagar kvar i livet, skulle du säkert vilja uppleva något fantastiskt båda dessa dagar, eller hur? Ja, det är väl underbart att varje dag få uppleva något som man drömt om att få göra, se, smaka, höra, känna o.s.v.

 

Vad skulle du till exempel tänka om du fick reda på att vi allihop går över till den Nya Jorden i februari 2012? Vad skulle du vilja hinna med att uppleva innan dess? Nog finns det någonting som du faktiskt skulle vilja hinna göra, om inte för dig själv så kanske för någon annan.

 

Om vi bara väntar på att Målet skall infinna sig, så känns det som att Tiden Emellan nu och sedan är ett enda vakuum, där ingenting egentligen händer. Där vi bara maler på, liksom… samma gamla vanliga, hela tiden.

 

Gör någonting med Tiden Emellan, istället för att ge bort den till ingenting. Gör dagarna till något att minnas, att vara glad och stolt över, även om det bara handlar om att besöka biblioteket för att låna en bok som ger dig inspiration. Kanske ta upp en hobby du hade när du var yngre, såsom till exempel miniatyrbygge, kemitester eller fröodling.

 

Vi kan också spendera Tiden Emellan till att bättra på vår andliga utveckling, så att vi är ännu bättre rustade inför uppgången till den Nya Jorden. Och eftersom kunskap är energi som kan öka vår egen frekvens kan vi dubblera effekten genom att lära oss något som andligen står högt i kurs.

 

Ett exempel på detta är Bortom-kurserna, som bl.a. ger oss kunskap om var allting som existerar kommer ifrån och vart allting är på väg. Ett annat exempel är NET-kurserna, som bl.a. ger oss kunskap om hur den Nya Jorden ser ut och hur den fungerar. Dessa kurser ger ut mycket starka energier, där Bortom-kurserna förändrar vår egen frekvens så drastiskt att vi inte är desamma efteråt. Det är en säker väg mot upplysning.

 

Vänta inte! Fyll Tiden med dina drömmar idag!

 

 

Värde

 

Vi värderar allt och alla vi kommer i kontakt med, och vi värderar oss själva i alla situationer vi hamnar i. Ibland är det bra att ta en riktig titt på hur vi värderar oss själva, det vi har och det vi gör.

 

Vad är du värd? Vad är det du har, värt? Vad är det du gör, värt? Ta en lång stund och känn efter.

 

Tycker du att du är mer värd än någon annan? Är det du har värt mer än någon annans? Är det du gör värt mer än det någon annan gör?

 

Alla gör vi våra val, såväl innan Skapelsernas början som nu, här i vårt nuvarande liv på Jorden. Och vi alla är faktiskt lika mycket värda. Naturligtvis har allt vi väljer att göra en betydelse för hur vår Värld ser ut. Allt vi väljer att göra påverkar Alltet i sin Helhet.

 

Vi kan titta på det här med olika val av arbeten, som ett exempel. Person A väljer arbete utifrån vad arbetet ger i lön, medan person B väljer arbete utifrån vad arbetets utförande får personen att känna, och person C väljer arbete utifrån vad någon annan vill att personen skall syssla med.

 

Här är det lätt att se var dessa personer sätter sitt värde. Titta nu på hur du själv värderar deras val.

 

Hur du värderar dessa personers val, beror på hur du ser på vårt samhälle och det liv vi lever här och nu. Om du helst följer med i samhällets infrastruktur, och logiska tänkande, så är du mer benägen att värdera person A’s val högre än de andras val. Värderar du person C’s val högre så har du en tendens att låta dig styras av rädslor för förändringar. Om du sätter ett högre värde i person B’s val så ser du mera till en ny tid och står redan på tröskeln mot frihet.

 

Dock kan man i vissa fall behöva välja såsom A, för att komma till en punkt som möjliggör för ett person B-val. Och pengar är ju bara energi, såsom allting annat. Hela tiden behöver det ske ett energiutbyte. Du ger energi, medan du tar emot energi, det skall inte bara gå åt ett håll.

 

Och det slutar inte vid en värdering. Att vi värderar personerna A, B och C’s val annorlunda, gör inte förändringen. Det krävs att vi lyssnar till våra känslor och att vi agerar efter hur vi värderar. För det är lätt att säga; ”Åh! Så bra att han gör som hans hjärta styr honom till”, och sedan själva fortsätta gå i gamla spår med en känsla av att man måste följa samhällets tråd.

 

På samma sätt som det är lätt att säga; ”Åh! Så underbart med Healing”, och på samma gång tycka att det borde vara gratis, medan man springer iväg till apoteket och köper dyra mediciner som ens doktor skrivit ut recept för, sedan denne tagit bra betalt för själva undersökningen också. Här har vi alltså gjort flera val av värderingar.

 

Vi värderar en Healers arbete högt, medan vi helst inte vill betala för tjänsten. Medan vi i doktorns fall mera värderar hans underliggande kunskap högt och gärna betalar för hans utlåtande och efterföljande medicinkur. I det ena fallet värderar vi pengarna högt, medan vi i det andra fallet värderar förtroendet högt.

 

En doktor är oftast anställd med tillgång till all utrustning han behöver, har en fast lön och är inte beroende av pengarna du betalar för hans expertis eller den medicin du köper på apoteket. En Healer å andra sidan, är inte anställd, måste själv betala för all utrustning han behöver och är mycket beroende av pengarna du betalar för Healing-sessionen, då det ofta är hans enda inkomstkälla.

 

Här handlar det mycket om hur olika vi värderar olika arbeten, hur olika vi värderar personers olika val och hur vi följer våra egna värderingar. Det är också en reflektion av hur vårt samhälle ser ut idag.

 

Om vi skulle börja leva utan att ens göra några värderingar, och helt gå efter vad vi känner i våra hjärtan, så skulle det snabbt få en effekt på resten av vårt samhälle. Och för att komma till en sådan förändring, måste vi vara villiga att gå den vägen fullt ut. I ett startskede, medan vi är där vi är, så kan vi förändra hur vi ser på och värderar oss själva och allt vi kommer i kontakt med.

 

 

 

 

Pengar

 

Många människor ser pengar som ett nödvändigt ont och till och med ”roten till det onda”. Och ett populärt uttryck är att ”allting vore mycket bättre om vi inte hade pengar på Jorden”.

 

De allra flesta, om inte alla människor på Jorden har en eller annan förhållning till pengar. Och vi må se dem med olika synsätt, faktum är ändå att de finns och att vi behöver dem för att leva på Jorden idag. Det är en omöjlighet att stänga av funktionen av pengar på ens ett år, eftersom allting i vårt nuvarande samhälle är uppbyggt med pengar som stomme.

 

Vårt förhållande till pengar har en stor del av sitt ursprung i våra föräldrars och deras föräldrars sätt att se på pengar, och hur vi ser på pengar är avgörande för hur lätt eller svårt det är för oss att attrahera dem till oss.

 

Den ”rika” människan har ju faktiskt ett helt annat synsätt på pengar än den ”fattiga” människan. Den rika människan tittar oftast inte närmare på vad en kasse mat kostar, och är mer intresserad av hur hon/han ska få sina pengar att växa snabbare. Medan den fattiga människan sparar på rabattkuponger, och är bekymrad över hur mycket pengar som försvinner vid nästa månadsskifte.

 

Väldigt många ”andliga” människor anser att pengar och andlighet absolut inte hör ihop, och att man måste vara fattig som Jesus för att komma lika högt i medvetande som han. Ja, om man bor så som han gjorde och vet hur att överleva på naturens resurser, kanske, och om marken du lever av i det fallet har en tillmötesgående ägare.

 

Och att gå i lära som han gjorde då, kostar multum idag. Nu lever ju långt ifrån alla på egen mark, och det kostar både pengar och engagemang att ta sig till t.ex. Tibet för att leva som munk bland bergen.

 

Den finns dock en annan sida av det myntet; kyrkan visste att pengar var lika med makt, och krävde inte bara att människorna måste komma till kyrkan för att tillbedja, de skulle också betala för att få göra det. Kyrkan är nu det största och mest förmögna företaget på Jorden.

 

De som idag har ont om pengar, och som ser sig ha svårt att dra till sig pengar, har ofta en djupt rotad uppfattning om att pengar är svåråtkomliga. De tror att man måste ”arbeta hårt” för pengar. Denna uppfattning har som sagt en stor del av sina rötter i hur våra förfäder levde.

 

Något som förstärker denna ”tro” är lotterier, i lotterier är det ofta en på flera tiotals tusen eller till och med en på miljonen som vinner ”potten”. Genom lotterier visas alltså ännu mer att ”endast ett fåtal kan vara i toppen”. En helt felaktig uppfattning egentligen, men en lyckad manipulering och därmed indoktrinering.

 

Allting på Jorden är energi och alla har tillgång till alla energier, inte endast ett fåtal! Universum är stort och ger oss precis det vi säger att vi har.

 

Om vi tittar närmare på den där frasen igen; ”allting vore mycket bättre om vi inte hade pengar på Jorden”, så ser vi att vad orden egentligen sänder ut i Universum är att vi har det mycket bättre utan pengar. Så Universum ser till att vi inte har några pengar. Det var väl inte riktigt vår mening att vilja ha det så, eller hur?

 

En anledning till att det uttrycket kommer upp är att resurserna tycks vara orättvist fördelade. Och man tar upp saker som människor som lever i svält och sjukdomshärjade slumområden på olika ställen på Jorden. Vad man brukar utelämna är tanken på att vi alla har valt på vilken plats, till vilka föräldrar och därmed under vilka omständigheter vi vill ”komma till Världen”.

 

Det val vi gjort är alltid beroende på vad vi ville uppleva och vad vi ville lära oss, alltså vilka hinder vi ville klara av i det kommande livet på Jorden. Och hindren kan vara knutna till t.ex. tålamod, kärlek, mod, förlåtelse, tillit och empati. Pengar brukar ha en given plats i allt detta, eftersom pengar är en så starkt knuten energi till Jorden, även i de fall man valt att gå ner som människa i en avlägsen del av Amazonas. Penganätverket "skogsskövling" är ett exempel på detta.

 

Det är alltså vårt ”jobb” att ta oss över hindren medan vi är här.

 

Eftersom pengar är en energi, som allting annat, och eftersom energi är föränderligt, så innebär det att vi kan förändra pengars energi. Vi kan välja att se positivt på pengar, och se dem som en väg med lycka. Och vi kan välja att se negativt på pengar, och se dem som en väg med missär. De blir vad vi gör dem till, vi styr riktningen på dess energi.

 

När du ger ut av positiv energi, får du positiv energi tillbaka, och det samma gäller för negativ energi. Om du ger ut av din energi så behöver du få påfyllt med ny energi, det är ett faktum. Och pengar är en utbytesenergi som vilken annan. Du behöver bara välja att godta det.

 

Om vi istället för ”ett ondo” varje dag med lika stort övertygande skulle se pengar såsom solstrålarna från Solen, se dem komma till oss i oavbruten ström och ge oss möjligheten att gå den väg vi längtat efter, skulle vi ändra dess energi. Vi skulle sända ut den nya energin till Universum och säga att vi har ett gott flöde av pengar och att vi mår bra av dem. Ser du skillnaden?

 

Jag pratar ofta om hur det är på den Nya Jorden och hur vi där inte har samma typ av samhällssystem med t.ex. pengar. Det är viktigt att veta att även om det är superbra att vi kan leva utan pengar på den Nya Jorden, så är det som sagt en helt annan sak här på Jorden.

 

Jag tycker också att pengar är en god förutsättning för att kunna ge hjälp till de som vill ta emot den.

 

För att kunna veta hur vi ska leva utan pengar på den Nya Jorden, kommer vi i samband med övergången att bli utbildade.

 

 

 

Förändringar

 

Vi människor planerar ofta vår snaraste framtid, och ibland blir utgången så som vi minst förväntat oss. Med varje ny kunskap förändras vår syn på saker och ting och därmed kanske också vår ståndpunkt. Det vi tycker om idag, har kanske mindre betydelse för oss imorgon. Det är som när vi är nyförälskade, och pirret i kroppen tycks stanna för evigt, medan vi 10 år senare undrar vad vi såg i denna människa.

 

Det här händer varje individ, det är ett evigt växande mot nya höjder. Och tänker man tillbaka på sitt liv, så kan man se de olika vändningarna i samband med nya erfarenheter och kunskaper. Man behöver bara acceptera det som sker… utan att man för den skull gillar läget. Jag själv tänker t.ex. ofta i förväg på vad jag ska lägga ut på mina hemsidor, för att sedan upptäcka att jag vill något helt annat när stunden väl infinner sig. Jag vet att det är så det fungerar. Och om man accepterar alla förändringar, så är det lättare att leva, tro mig.

 

När man ser på förändringar med nyfikenhet för vad de kan ge en längre fram, så upplever man dem ofta positivt. Och om vi dessutom accepterar att även andra människor kan förändra sitt tycke och sina åsikter om saker och ting, så förblir vi opåverkade och förändringarna liksom blåser förbi en som en lätt vindpust. Och vi finner oss plötsligt i ett nytt varande med lätthet.

 

Det är så spännande att se vad som finns runt nästa hörn, när man går med på förändringarna som livet ibland kastar emot oss.

 

 

 

Med Andan i Halsen

 

Det finns ju så mycket vi verkligen vill hinna med, eller hur? Den där drömmen vi gått och trimmat på sedan ett par år. Resan vi väntat så på att få göra. Och så avfärdar vi allt med att säga; ”det finns ingen tid”,” kanske senare”, eller ”har inte råd just nu”.

 

Allting som vi skjuter upp kommer att förbli uppskjutet!

 

Och när vi skjuter upp sådant som drömmar, som det är meningen att vi ska leva ut, så säger ofta kroppen till med besked. Kroppen ser till att vi t.ex. stukar foten, för att vi ska fatta att ta det där steget ut i Världen!

 

Vi måste ju inte göra allting på samma gång, det räcker gott att ta en sak i taget, bara vi genomför det där som gör oss hela.

 

Ibland visar livet oss en tydlig väg att gå, och vi undrar ”varför den vägen?”… om vi är rädda och därmed struntar i den vägen, så får livet visa oss andra vägar som leder till samma mål, och det betyder ofta att vi måste gå en längre väg, även om den från början tycks vara ett lättare val.

 

Lyssnar vi istället på vad livet vill säga oss, och går den visade vägen, så får vi snart veta hur den leder till otroliga möten och upplevelser som i sin tur snabbt leder oss till vårt önskade mål.

 

Vi tror ofta att vi har för lite tid kvar att uppleva alla de där fantastiska sakerna som vi drömmer om. Och även om vi förstår att vi måste göra något åt saken så går vi på i samma spår, blundar för tecknen livet så generöst ger oss om och om igen, med förtruten min.

 

Faktum är att, om vi har intentionen att uppleva alla de där sakerna innan vi går över till Nya Jorden så kommer vi att uppleva dem. Och det oavsett om vi endast har en minut kvar.

 

 

 

Kunskap är en superviktig energi!

 

Vi är på väg att lämna Jorden, och tillsammans med Moder Jord går vi över till Den Nya Jorden. På Den Nya Jorden kommer vi att skapa de liv vi vill leva, med de förutsättningar vi vill ha. Vi kommer att nära både oss själva och Moder Jord på ett mycket, mycket bättre sätt än vi "kunnat" göra på den gamla Jorden. För att kunna göra allt detta så behöver vi lära oss en hel del, vi kommer att "gå i skola" hos de som "vet".

 

Den Nya Jordens invånare vet precis hur vi behöver bete oss och hur vi bör behandla andra varelser, såsom djuren och växterna, samt hur vi ska ta hand om de resurser som finns där. Förutom de nuvarande invånarna kommer det att finnas stora grupper av "hjälpare" som hjälper till med det mesta, t.ex. för att själva övergången ska gå så smidigt som möjligt för var och en. Dessa hjälpare har en gedigen utbildning och har varit med om sådana här övergångar förr, på andra platser i andra tider.

 

De flesta hjälpare vet redan nu att de kommer att spela en stor roll i övergången, men de vet ännu inte hur. Dessa hjälpare lever idag över hela Jorden och har på ett eller annat sätt förberetts inför det stora arbetet, de har kanske inspirerats till att gå en viss kurs någonstans, kanske fått "instruktioner" i drömmar, eller helt enkelt varit "ute och flygit" under sömnen (utan att veta om det) och där tagit emot initieringar och läror som kommer att synliggöras vid en viss tidpunkt.

 

Alldeles innan vi fysiskt går över till Den Nya Jorden kommer vi att "öppnas upp" för att minnas alla de tidigare liv vi levt på Jorden, detta för att vi ska förstå varför vi valde just det liv vi lever idag och vart vi är på väg. För en del människor kan en sådan "öppning" vara lite skrämmande, eftersom vetskapen kommer så plötsligt. Här kommer hjälparna in, de har var och en (i sin individuella specialitet) med sina läror fått förmågan att hjälpa varje enskild person på rätt sätt.

 

Hjälparna kommer, på Den Nya Jorden, att fortsätta sitt arbete med att lära ut Healing och annat energiarbete (t.ex. att skapa med händer och med tanke) som vi kommer att ha nytta av i våra nya liv. De kommer under en tid att lära andra att vara lärare. När hjälparna gjort sitt "jobb" så åker de flesta av dem vidare från Den Nya Jorden till sina riktiga hem i detta eller andra Universum. Hjälparna har alltså kommit till Jorden för att uppleva och hjälpa till vid just denna övergång, varje liv här har varit en förberedelse. Även om vi som människa inte alls har kunnat minnas eller ens förstått att vi haft flera liv här, så har vi under tiden samlat på oss lärdomar och kunskaper för att kunna gå vidare upp för trappan!

 

Allt vi lärt oss, både under våra tidigare liv och i detta liv, kommer vi att ta med oss till Den Nya Jorden. Ju mer vi lär oss, desto mer kan vi göra!

 

 

 

Vi är klara!

 

Det finns ingenting mer vi "måste" göra för att komma till Den Nya Jorden! Vi har gjort allt och Moder Jord är för länge sedan klar för övergången (flera år, faktiskt). Det är åtminstone så de som arbetat med hela projektet "där ute" ser på det. Jodå, det finns ingenting som varenda människa på Jorden "måste" göra för att "komma i rätt energinivå" för en övergång. Man kan läsa på väldigt många sidor på nätet att vi måste genomgå någon sorts process för att nå en viss nivå. Men ingen "inställning", "omprogrammering", "transformation" eller annan påhittad process behövs för att genomgå den övergång som precis varenda människa helt automatiskt kommer att göra. Övergången sker ändå. Kom ihåg det!

 

Moder Jord har bara lite andra saker för sig just nu. Och hon vill absolut inte berätta vad det är som gör att övergången är fördröjd. Vi kan alla känna av att tidslinjen är lite ojämn i takten, och att vi känner det som att vi är fångna i ett vakuum. Saker som torde vara relativt enkla att utföra, känns helt plötsligt som omöjliga. Vi känner oss tröttare, mer lättirriterade och olika former av tråkiga avbrott sätter käppar i hjulet, som kallas livet.

 

Det är ändå så att, om vi hade vetat exakt "när" övergången skall ske så hade vi inte levat enligt vår mening här på Jorden. Vi hade gjort upp helt andra planer och faktiskt missat många av de erfarenheter vi kom hit för att uppleva. För en tid sedan ställde jag själv frågan; "hur länge kommer vi att vara kvar här". Jag fick svaret "4 år". Vad jag fyra år senare förstod, var att jag och min familj skulle vara kvar på den plats vi bodde på...i fyra år. Jag hade alltså inte varit tydlig nog i min fråga...eller snarare, jag skulle inte veta svaret på min egentliga fråga.

 

Som ni kan läsa på andra undersidor på min hemsida, så är det mer än bara Jorden som går igenom en evolution. Det är så mycket annat som händer i hela vår Blå Skapelse och bortom denna. Och allt detta "andra" kan vara en bidragande orsak till att Moder Jord vill vänta.Hon vill dock för den skull inte att vi väntar med att leva!

 

 

 

Betina

 

Uppdateras snart!

© 2007-2019 BETINAS HEALING All Rights Reserved

 

For more information feel free to contact Betina