På Gång

 

 

* Ny text i Tänkvärt.

 

* Två nya undersidor, med spännande information: Rådet & Förbundet samt Cha Orden.

 

* Jag arbetar numera med UVTHealing, Bortom Healing och Board 4-Healing samtidigt under Healingsessionerna, dessutom ger jag under sessionen tecken från Board 1-4 samt från Board of Knowledge Gems och Board of Angels. Så det är en stor påse gott i dessa sessioner!

 

* Vill du ha Nyhetsbrev via e-post från mig? Sänd mig ett e-postmeddelande med texten Nyhetsbrev, så lägger jag till dig i listan. Som mottagare av Nyhetsbrev får du då och då erbjudande om bättre priser .

 

 

 

 

 

 

 

Artiklar och intervjuer:

 

* Jag blev filmad och intervjuad på Inre Harmonimässan 2-3 april 2011, här är de 2 videoklippen;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Jag har medverkat i ett EU-projekt som heter Öregrundsmodellen och därigenom kunnat delta på värdefulla kurser, här är en kort film om oss i projektet :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* I tv-serien Aschberg på tv 8 den 29 sept 2009, intervjuades Channie West. Tyvärr har just det avsnittet tagits bort från Viafree.

 

* I tidningen "Uppsala Fria" finns en artikel om Natur- & Hälsomässan i Hållnäs, som gick av stapeln 8-9 aug 2009. Där kan du läsa om när journalisten Lena Carlberg fick prova på Reconnective Healing, medan hon; intervjuade mig

 

* I nr 153 av Energivågen juli-aug 2009 kan du läsa om Eric Pearl och; The Reconnection

 

* I nr 152 av Energivågen maj-juni 2009 kan du läsa om Channie West och; Universell Vit Tids Healing

 

* I "stjärnorna på slottet" i januari fick Jonas Gardell Healing av; Janne "Loffe" Carlsson

 

* I tidningen Energivågen, nr 148 sept-okt 2008, på nätet kan du läsa om Eric Pearl och Reconnective Healing; Healing är en gåva

 

* Även Aftonbladet har en artikel om Eric Pearl och; Reconnective Healing

 

 

 

Mina rekommendationer:

 

 

* De viktigaste rekommendationerna just nu är NET-kurserna samt Bortom-kurserna! I den tid vi befinner oss i just nu kan vi med hjälp av NET och Bortom stabilisera och balansera upp energierna enormt mycket. Det hjälper oss alla inför vårt "skifte".

 

* Hos Jordstrålningscentrum kan man gå på fantastiska föredrag och kurser, de har även en hemsida med information om det mesta du kan behöva i denna tid;

 

 

 

 

 

 

* Det finns sidor man aldrig glömmer! En sådan sida är Naturhealing, där kan man läsa om Iia och hur hon går Shamanens väg. Vad är det som är så speciellt med just hennes sida, då? Hon skriver från hjärtat när hon beskriver de olika Världarna man besöker i hennes egenkomponerade trumresor och meditationer, som är så underbara!

 

* Vill du länka till min hemsida, använd gärna denna;

© 2007-2019 BETINAS HEALING All Rights Reserved

 

For more information feel free to contact Betina