Meditationer

 

 

Det finns ett bra sätt att höja frekvensen hos dig själv, genom meditationer. En bra början inför uppstigning.

 

 

Lycka till!

 

 

Först två enormt viktiga meditationer för Moder Jord, dig själv och dina vänner, de är från Channie West och kallas "The Kit".

 

Jag har av Channie West, lärare i bl.a. Universell Vit Tids Healing, fått ett verktyg för att på ett snabbare sätt öka medvetandet hos människor, djur och växter på Jorden, kallat The Kit. Detta verktyg har jag blivit ombedd att dela med mig av till så många människor som möjligt. Den första delen behöver göras av så många att vi når den kritiska massan. Därför ger jag det nu till er:

 

The Kit - Att nå rätt Frekvens för oss själva och andra

 

En fortsättning med Avancerat Kit-arbete

 

 

 

Utomjordiska Meditationer

 

I vanliga fall så hör vi om meditationer där man ska vara i en stillhet och där vi ska sända iväg alla tankegångar i små bubblor eller något för att de inte ska vara en del i meditationen. Vi får också veta att vi endast bör använda oss av höger hjärnhalva medan vi mediterar... och kanske att vi ska börja med att låta aaaooommm...

 

Men, utomjordiska meditationer är annorlunda, här använder vi oss av båda hjärnhalvorna och är ytterst aktiva under meditationen även om vi sitter i stillhet. I en viss serie meditationer som jag gör, besöker jag en speciell plats som finns både i vår Blå Skapelse och i Bortom, som alltså faktiskt existerar. I dessa meditationer är det nästan som att vara inne i ett tv-spel, för att här måste jag t.ex. lukta på en viss blomma för att en öppning i ett berg ska visa sig eller dra i ett visst snöre för att åstadkomma någonting på en annan plats. Jag besöker olika tempel där jag kan hämta både information och upplevelser att ta med mig hem till Jorden. Jag träffar folk och djur på denna plats och kan interagera med dem, på bådas villkor. Så om jag vill rida på en "häst" så frågar jag först hästen om jag får göra det o.s.v..

 

Framför allt besöker jag denna plats för att utveckla mig andligen, jag tar in vissa färger, toner, dofter och annat. Jag kan också hämta specifika kristaller som jag både kan "lägga in" i mitt hjärta eller i mina chakran och som jag kan ta med mig hem till Jorden och lägga in i Moder Jord...

 

Faktum är att vi i dessa meditationer reser med vår Själ, och för var gång vi gör meditationerna reser vi ut med större procentandel av vår Själ... till slut kan vi resa med 100% av Själen och då upplever vi allting där som om vi var här. Kroppen tar ingen skada av att Själen går ur vår kropp, då Anden finns kvar i kroppen under tiden. Anden är Livet i kroppen, utan Anden har kroppen inget Liv (som en del kanske kommer ihåg av en viss gammal film så är Anden det sista som lämnar kroppen och då har kroppen "förlorat" ca 21 gram).

 

Jag gör också meditationer där jag besöker olika platser på den Nya Jorden, som ligger alldeles intill oss (faktum är att vi faktiskt kan se den Nya Jorden ibland). I dessa meditationer reser man också dit med Själen. Men här måste man vara något försiktig eftersom allt är relativt nytt där och alla som idag lever på Nya Jorden har skapat sig ett liv där, och man vill inte störa dem i deras liv, liksom. Men här är det alltså möjligt att uppleva naturen, djuren, haven och folket på nära håll. Det finns här också platser man kan besöka för att höja sin egenfrekvens t.ex..

 

De viktigaste meditationer jag gör dessa dagar är de där jag besöker Bortom och alla underbara platser som finns att beskåda där. I dessa meditationer handlar allting om att höja medvetenheten och att nå upplysning, inte bara för mig själv i alla de Världar jag finns i utan även för mänskligheten på Jorden. Man kan tycka att det verkar tokigt att det skulle fungera eller till och med högfärdigt att tala om något sådant, i Bortom handlar det dock om Högsta Gudomlighet och i denna Gudomlighet kan man åstadkomma just sådant som att skynda på saker och ting i en Andlig Evolution.

 

I dessa Bortom-meditationer arbetar jag tillsammans med olika väsen på olika platser, och varenda plats jag besöker är förunderlig, helt magisk och slående vacker. Och med "nycklar" kan jag komma in i delar där även jag kan utöva magi. Allt man gör i Bortom, förändrar saker överallt i alla Skapelser och i alla Världar, därför är denna plats Helig och det är av yttersta vikt att man gör saker på rätt sätt här...

 

Jag har läst in många Bortom-meditationer för att kunna besöka fler magiska platser och kunna göra ännu mer för oss alla. Jag har ännu inte låtit någon annan meditera på dem som jag spelat in...men det kommer snart... jag behöver själv vara "säker" på det jag gör innan jag kan låta någon annan gå in där. De första som får göra Bortom-meditationerna är mina Bortom-elever, förstås.

 

Nya Jorden-meditationerna kan man göra om man går NET-kurserna. Och de första meditationerna jag berättade om kan man göra om man går kurs 1-4 i Universell Vit Tids Healing. Varför där och ingen annanstans, undrar någon nu. Jo, för att man måste vara initierad med utomjordiska initieringar om man överhuvudtaget ska få tillgång till dessa platser. I Bortom-meditationerna lägger jag in "nycklar" som gör att den som mediterar "släpps in" på olika platser.

 

Ja, det var lite grand om de meditationer jag sysslar med, Utomjordiska Meditationer.

 

Varför berättar jag om detta? Jo, för att det är nu kort tid kvar tills vi människor nått den nivå av medvetande som gör att vi kan "gå upp" till Nya Jorden. Och vid det tillfället vet vi vart vi är på väg.

 

 

Betina

 

 

 

Ceremonier

 

Jag har givits en speciell ceremoni, av Channie, att dela med mig av. Den gör att länken mellan nuvarande Jord och den Nya Jorden blir starkare när planeterna rör sig parallellt med varandra och vi finns där och gör övergången lättare.

 

OBS! Denna Ceremoni kan göras i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Island samt norra Tyskland och norra Polen. Ingen annanstans. Det finns alltså olika ceremonier för olika delar av Världen.

 

Börja först med att sitta med stängda ögon i lugn och ro för att försöka finna en punkt där man kan göra ceremonin, det kan vara en plats utomhus eller inomhus, där energin är starkast för Moder Jords koppling till Moder Jords kärna och källa i den Nya Jorden. Hon har ju redan börjat plocka över en stor del av sin Själ och även en liten procent av sin Ande till den Nya Jorden.

 

När du känt in vilken plats utomhus eller inomhus som är bäst, så gör du ett upplägg av dessa 4 olika saker på platsen på ett visst vis:

 

 • En stor Rosenkvarts, i mitten.
 • Två Ametistspetsar, på vardera sida om, och pekande mot, Rosenkvartsen.
 • Två värmeljus, en framför och en bakom Rosenkvartsen.
 • En liten lapp med ett ord, som skrivs så här; Tra' Nih (ett rakt streck, ingen apostrof), framför närmaste värmeljuset.

 

Har du inga Ametistspetsar kan du ta två trumlade runda Ametister, då ska du känna in åt vilket håll de ska ligga för att vara riktade mot Rosenkvartsen (alla trumlade Ametister har ju en gång varit en del i en spets).

 

 • Sedan sätter du dig vid detta upplägg och blundar.
 • Öppna ögonen och både titta på lappen och säg ordet Tra' Nih och blunda igen, gör detta tre gånger.
 • Tänk sedan på en Ljusblå färg, som ska vara som Himmelsblå. Den ska sedan djupna till en ganska Mörk Blå färg.
 • Sedan tar du in en Vit färg, som är som en stråle som kommer från ovan och når ner till dig som person och ner i din kropp.
 • Öppna ögonen och titta på Rosenkvartsen och Ametisterna, och blunda igen.
 • Tänk dig den Vita strålen igen som kommer ner till ditt kronchakra och vidare ner i kroppen och ut genom dina fötter, ner i jorden och ända ner till innersta Kärnan i Moder Jord.
 • Be om att få koppla dig samman med Moder Jord och hennes Ande.
 • Tänk dig sedan hur du sträcker ut och uppåt energin från ditt upplägg och från dig själv, och söker efter Moder Jords Själ och den delen av hennes Ande som redan gått över i Nya Jorden.

 

Dina fötter representerar den gamla Jorden och din strävan uppåt är att koppla samman med hennes Själ och den lilla procenten av hennes Ande som hon redan gått över med. Det bildar som en kanal emellan den gamla Jorden och den Nya Jorden. Och känslan vidgas av att det känns större runt dig.

 

Du kan även göra denna ceremoni tillsammans med vänner, då placerar ni er som en ring runt upplägget som alltså står i mitten. Och då skall ni, efter att ni tagit in den vita färgen som en stråle första gången, ta varandras händer och hålla så igenom resten av ceremonin.

 

Om ni gör denna ceremoni tillsammans på detta sätt så kan hela rummet kännas som en kanal när ni kopplat samman med den Nya Jorden.

© 2007-2019 BETINAS HEALING All Rights Reserved

 

For more information feel free to contact Betina