Energi

 

 

 

Allting består av energi, precis allting! Om vi tittar på något med ett högteknologiskt mikroskop så kan vi se atomer och andra saker som hela tiden är i rörelse. På minsta nivå rör sig allting, där finns vibrationer och energier i det allra minsta. Och vi människor är också fulla av små saker av energi som rör sig i en mycket större energi. Ser man det på detta sätt och vi rör oss från en punkt till en annan i ett rum så blandar vi oss med den större energin.

 

Då kan man tänka sig att det är trevligare att blanda sig med lätta, fina och rena energier istället för tunga obehagliga och smutsiga energier. Det kan ju tänkas bli lite lättare att andas, lättare att leva, helt enkelt. Naturen står ju t.ex. stilla på ett ställe och blandas med alla de energier som rör sig runt om och genom den, energier som den nödvändigtvis inte väljer själv.

 

Med allt vi gör påverkar vi väven av frekvenser, energier och Tid. Om vi går tillbaka till atomerna nu och tittar på strängteorin, så kan vi också se att det till varje atom finns ca 100.000 dimensioner. Och om vi skulle ta och addera kroppens alla atomers dimensioner och lägga dem på en linje, vilket blir biljoner dimensioner, så skulle det bli en enorm summa av Tid! Och det är i en helt annan dimension än verkligheten, att vara fysisk.

 

För, allting är inte fysiskt. Titta in i det där mikroskopet igen, och ta en bit trä t.ex., vad ser du? Tomrum! Ju mindre delar du kan se, desto mer tomrum ser du. Och så är det faktiskt med allting. Så ditt köksbord är inte i så fast form som du kanske trott. I detta tomrum rymmer ändå massor, som du inte kan se! Vad är det du ser och vad är det du inte ser? Energi! Tankar är också energi som är i rörelse, så vi påverkar allt runt om oss även med våra tankar!

 

Något ytterligare att tänka på är att emotioner också är energi. Om vi går och bär på våra emotioner utan att uttrycka dem så lagras de i vår kropp. Och beroende på emotionens art så ger oss dessa energier, i form av undertryckta känslor, både psykiska och fysiska problem. Ett exempel på resultat av undertryckta känslor är övervikt, då energin inte har någon annanstans att ta vägen. Så ge uttryck för dina känslor och gör det positivt så att du inte förpestar luften med negativa uttryck ;)

 

 

Betina

 

 

Det finns ett kul experiment man kan göra:

 

Man lägger sig ned på rygg och slappnar av, precis som man gör när man ska meditera. Sedan ber man om att få lyfta sig som en energi ut ur kroppen. Inte som en själ eller ande, utan som en energi. Och man ber om att få känna hur det är att blanda sig med alla de andra energierna i rummet. Man kan börja med att göra detta utan musik och sedan göra det med lugn, fin musik, för musik gör saker i luften. Här rekommenderar jag verkligen att man använder sig av instrumental lugn musik, för att inte åstadkomma obekväma överraskningar under experimentet :)

 

 

 

Informationen uppdateras senare!

 

© 2007-2019 BETINAS HEALING All Rights Reserved

 

For more information feel free to contact Betina