Channie

(översatt av mig, originalet skrivet på engelska av Wistancia)

 

 

 

Channie Cha Centara's (eller Channie West, som hon heter här på Jorden) riktiga kropp är inte från denna planet. Hennes arbete, som den Universella varelse hon är där ute, har fört henne hit för att hjälpa jorden i dess framsteg och förändring till Den Nya Jorden, Evolutionen samt den kommande Nya Eran. vid hennes sida är utomjordiska liv från Ljus-sidan och Kärleks-sidan, Änglar, Ärkeänglar och Ljusvarelser. Hon är väldigt mycket i samband med alla dessa världar och hennes arbete har varit med dem. Som en människa, boende i Sverige, blev hon kontaktad, när hon var fem år gammal, av fysiska varelser från en annan planet.

 

Channies arbete att samla människor vars syfte är att bidra till att hjälpa jorden i sin utveckling till nya energikällor, har fört henne till många platser i världen. Hon har rest över hela den här världen öppnande portaler, men har också rest till världar och platser i hennes mänskliga fysiska kropp med fysiska utomjordingar och fysiska änglar. Hon är lärare i Universella kunskaper och undervisar i många ämnen på olika områden - tekniska, vetenskapliga, andliga och också i Vit Tids Healing, ädelstenar, och allt som hänger samman med Universum. Hon lär människor hur man kan komma i kontakt med Universum, för att förstå och se saker som finns Bortom.

 

Hon samarbetar med forskare och uppfinnare i många länder och har gjort medicinsk forskning med läkare och professorer i Vit Tids Healing i över 6 år. Hon har skrivit tre böcker om sina livserfarenheter och kunskaperna om de olika nivåerna av existens i Universum. De är "En utomjordings Dagbok", "En Ängels Dagbok" samt "En Stjärnriddares Dagbok". Böckerna finns på flera språk. Dessa böcker är som ingen annan bok som någonsin har skrivits på den här planeten. Titlarna säger allt. Och de frekvenser och höga Ljuskunskap och kodning som finns inom böckerna, kommer att medföra förändringar och öppningar för läsaren.

 

Channie kontaktades när hon var 5 år av fysiska varelser från en annan planet. Hon har fortsatt hållit den kontakten ända sedan dess, på daglig basis. Channie arbetar med Ljus-utomjordingar, änglar och ljusvarelser. Hon säger alltid, från hennes direkta erfarenhet, att de alla arbetar tillsammans i harmoni. En aspekt av hennes uppdrag med dem är att hjälpa Jorden i sin andliga utveckling som når ut över hela Universum. Genom åren, har Channie blivit utbildad i utomjordisk kunskap som till exempel: vetenskap, teknik, kemi och språk, för att nämna några. Hon talar nu mer än 36 olika språk från olika planeter. Hon har arbetat med och bidrar till att inspirera forskare och uppfinnare inom deras områden.

 

Channie äger sin egen rymdfarkost och samlar objekt från olika planeter för att dela ut. Hon påpekar att vi enkelt kan mäta och förstå utomjordiska resor. Hon är huvudlärare för Vit Tids Healing i Sverige och undervisar både olika nivåer av lärare samt elever, i många olika klasser, såsom Universell Vit Tids Healing, Sten- & Mineralhealing, NET, Bortom, Board of Knowledge, Meditations-, Aura- och Färgkurser m.m. Hon arbetar i många rymder och på många plan för utvecklingen av den befintliga Jorden in till en ny Jord. Hon är en samverkan, en bro, en röst och en länk mellan dimensioner. De gåvor och kunskapen som hon för med sig är avgörande för att förändra medvetandet och lyftet till en högre dimensionell kvalitet.

 

Channies uppgifter kommer från direkta reseerfarenheter i det fysiska och hennes vänskap, fysiskt, med andra dimensionella varelser. Ibland har människor inte kunnat förstå att hon talar om fysiska möten på fysiskt sätt. Av detta och många andra skäl, har hennes närvaro i våra liv öppnat många dörrar för insikter och erbjudit oss en titt på de oändliga möjligheter som finns för Livet i vårt Universum.

Wistancia (genom Betina)

 

 

Här kan du se mer av Channie:

 

 

 

© 2007-2019 BETINAS HEALING All Rights Reserved

 

For more information feel free to contact Betina