Våra Chakran

 

 

Många har nog känt av förändringarna, både i den fysiska kroppen, känslokroppen och energikroppen, som den Nya Tiden har fört med sig under några år nu. Vi befinner oss i det skede då våra kroppar så gott de kan ställer in sig till den nya frekvensen av en medvetandehöjning, denna medvetandehöjning sker samtidigt som vi är på väg mot en Ny Jord. Detta medför att vi kan finna oss i konstiga situationer och få konstiga sjukdomar. Men allt är att vänta, när en sådan här stor grej är på G!

 

Inför vår uppstigning kommer även våra chakran att ändra sig, för vissa människor blir detta märkbart medan andra går igenom det utan vare sig tanke eller känsla. Förändringen hos våra chakran är en nödvändighet, då hela vår kropp stiger i frekvens och varje frekvenshöjning innebär nya färger och nya möjligheter. De färger och ljusstyrkor vi är vana vid att se/känna hos våra chakran är snart ett minne blott. Här nedan har jag beskrivit hur det, enligt den Universella Vit Tids Healingens filosofi, såg ut senast. Det är en mycket god idé att göra detta stenupplägg, både på sig själv och på andra. När du lägger ut dem börjar du alltid uppifrån och när du tar bort dem börjar du alltid nerifrån. Det går lika bra att ligga på stenarna, som att lägga dem på kroppen.

 

Betina

 

 

 

 

Kron Chakrat och dess kanaler

är nästan klart och öppen för att ta in ett högre ljus. Dess färg skiftar i ljust vitt och pärla tillsammans, med ett ljust gyllene ljus bakom, som en sol och dess kraft. Den bästa stenen är en Transparent Vit Safir (möjligen med en lätt ton mot gult, men inte mot blått).

 

 

Det övre Chakrat i pannan (vid hårfästet)

är numera öppet och kan på ett tydligare sätt hjälpa till med Tredje Ögats fortsatta öppning. Dess vita färg skimrar, skiftar och blänker som vatten. Den har också ett mycket tydligt skimmer av blått i sig. Den bästa stenen är en ljusblå Aquamarin.

 

 

Tredje Ögat

är större än tidigare och det bär en mycket tydlig och uppenbar kraft. Vi kommer att heala med vårt tredje öga och handchakran i en triangel, medan vi för-skapar. Dess färg lyser av styrka och är klart ljusblå, liksom luft och vind. Den bästa stenen är en Blå Topaz.

 

 

 

Halsens totala Chakra

är återigen stort och fyllt med möjligheter och kreativ energi. Det anpassar sig till nya språk och möjligheter till uttryck, som till exempel vibrationsspråk. Färgen är en mjuk grön, liksom växter, växtkraft kraft och nyligen utsprungna blad. Den bästa stenen är en grön Peridot.

 

Brässens Totala Chakra

är nästan klart. Har funnit sin balans nu. Dess ljus gula färg kan vara enkel, men den bär sin egen mening. Det står för Universum och fjärran Stjärnor. Den bästa stenen är en Guld Labradorit.

 

Hjärtats Totala Chakra

är nu färdigt och lyser klart som solen själv. Färgen är gul med ett tydligt skimmer av guld. Detta chakra står för Skapande Kraft, men även andra gudomliga krafter. Den bästa stenen är en klar gul Safir.

 

 

 

Solar Plexus Totala Chakra

är och kommer alltid att representera styrka inom oss och vårt mod. Färgen är klar gyllengult, liksom metallen guld. Den bästa stenen är en ren guldklimp.

 

 

 

 

Magens Totala Chakra

är starkt nu, men inte riktigt klart än. Det kommer att bära styrkan av känslor och glöden av sensuella känslor i den Nya Kärleken tillsammans med Basens Chakra. Färgen skimrar, gnistrar och lyser med en djup gul orange till rött ljus som eld. Den bästa stenen är en Karneol eller Eld Opal. Den sista stenen när chakrat är klart kommer att vara Eld Opal.

 

 

 

 

Basens totala Chakra

är nytt och inte lika starkt. Dess färg är röd som blod. Det står för blod och levande varelser och materia. Den bästa stenen är en Vinröd eller Ljusröd till Blodröd Rubin.

 

Benens Totala Chakran

är fullt utvecklade. Deras färg är gyllene och transparent tillsammans med mönster och ådror, som trä. Den bästa stenen är RutilKvarts med guldfärgade ränder i sig. Lägg en sten mellan benen.

 

Fötternas totala Chakran

är nästan klar. Dessa chakran avvaktar nu utvecklingen av Magsäckens Chakra. Färgen är mörkt Jordbrun till svart som jord. Den bästa sten är en Apachetår eller Svart Onyx. Den sista stenen när dessa chakran är klara kommer att vara Svart Onyx. Sätt en sten mellan fötterna.

 

Armarnas och Händernas Totala Chakran

är de sista som skall färdigställas. Dessa chakran kommer att hjälpa oss att skapa materia. Färgen är blek, men skimrar fortfarande magiskt, som månen. De står också för antimateria, tid och icke-tid. Den bästa stenen är en vit eller en vit-grå Måsten. En sten i varje handflata bör användas med en layout på alla stenar.

 

Chakrastommens inre och yttre

är den mäktigaste sak som vi har inom oss själva. Den är ansluten till Själens, Andens och Solgnistans hela. Den bästa stenen är en Diamant. Men inte alla har en Diamant eller har råd att köpa en. Då kan du istället använda och sända in symbolen här bredvid. Denna symbol har exakt samma frekvens som materialet Diamant.

© 2007-2019 BETINAS HEALING All Rights Reserved

 

For more information feel free to contact Betina